Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
         
         
         
   

Wie zijn wij?

   

Leo van Wijngaarden, Rutger Bakker en Joost van Heteren vormen samen DOEN! Personeel. We bieden onze klanten de kwaliteit die zij eisen in een persoonlijke setting. We houden steeds contact met onze vaste opdrachtgevers zodat zij altijd op de eerste plaats blijven staan.

Al heel wat jaren zijn wij actief in de personeelsbemiddeling en we vormen een hecht team. We dagen elkaar uit en we vormen samen een stabiele rots voor onze trouwe klanten kring.

Leo
van Wijngaarden:
Als oprichter van DOEN! Personeel vind ik het belangrijk om betrouwbaarheid uit te stralen. Onze klanten blijven steeds terugkomen omdat we kwaliteit leveren en stabiel zijn. Plaatselijke ondernemers zijn niet te verleiden met snelle marketingtools, zij zoeken naar een betrouwbare partner die begrijpt waar ondernemers dagelijks mee te maken hebben. We kennen de lokale markt als geen ander en begrijpen wat er bedoeld wordt met ‘Alblasserwaardse mentaliteit’.  Ik houd van duidelijke communicatie en ben scherp op de laatste puntjes;

What you see is what you get!

Rutger Bakker:

Ik ben zelfstandig salespartner van DOEN! Personeel en sterk aanwezig in de Alblasserwaardse arbeidsmarkt. De wens om zelfstandig te worden heeft zich uiteindelijk vertaald in een strategische keuze als Sales Partner van DOEN! Personeel. Hier kan ik met gedrevenheid en passie bouwen aan vaste relaties. Door mijn uitgesproken visie in de uitzendbranche ben ik in staat om een kwalitatief product neer te zetten.Ik geef niet snel op en ga door het vuur voor mijn klanten!

Gewoon krachtig eigenwijs!


Joost van Heteren:

Binnen DOEN! Personeel ben ik zelfstandig salespartner en heb mij gespecialiseerd in uitvoerend personeel. Ik ben altijd op zoek naar echte vakmannen met een gezonde mentaliteit en vakkennis. Voor mijn klanten wil ik het beste uit de markt halen en bouw ik mijn netwerk op met humor, gedrevenheid  en daadkracht. Ik ga graag die extra mijl voor mijn klanten en ga ervoor om de beste te zijn in mijn vak.

Ik ga graag die extra mijl..

Leo van Wijngaarden

Rutger Bakker

Rutger Bakker


   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl